Andreas Hedenskog

Andreas var under femton år frontfigur och sångare i populära dansbandet Casanovas. På meritlistan finns en seger i Dansbands-SM, mängder av TV-framträdanden och sju svensktoppshits.

Nu är Andreas tillbaka i musikbranschen med flera spännande koncept.

Som trubadur och entertainer bjuder jag på mig själv till 100 % på det som var min styrka som heltidsturnerande dansbandssångare – publikkontakt, fart på scenen, och bredd i musikvalet där Rock & roll, Schlager-, Dansbands- och 50-60-talsmusik är grundplåtarna i repertoaren.

Tack vare min bredd som sångare kan jag även bokas till allehanda arrangemang såsom musikfrågesport, allsång, trubadurkväll, kyrkosång vid t.ex. bröllop, folkparksgig, bussunderhållning (jag är även busschaufför), firmafester, danskvällar, etc. Jag kan även erbjuda olika teman såsom t.ex. Elvisshow som brukar vara ett mycket uppskattat nummer hos publiken.

Jag samarbetar med pianisten, sångaren och låtskrivaren Pontus Björsner (även han f.d. musiker i Casanovas och tillsammans med bl.a. mig en av upphovsmakarna till bandet) och kan då bokas som Rivalerna, rivalerna.com.